25 december 2011

God Jul

Ja, igår var det julafton som alla vet, försökte åter igen lägga upp ett inlägg via bloggers app, men de funkade så klart inte. Så här kommer lite blandade bilder från igår. Har inte Photoshop i mamma och pappas dator så alla bilder är oredigerade.

Julaftons smink.

Julaftons smink.
Noblesse jag fick på morgonen.

Lilla jag.

Outfit, klänningen jag köpte på H&M.
Mamma delade ut julklapparna.

Thea & mamma i köket.


Har tyvärr inga fler bilder att visa mer än bilder på mig, men de är så tråkiga innan jag redigerat dem med färger och ljus så de kommer senare isf. Nu tänkte jag iaf skriva ALLT jag fick! :)

 • Av min farmor & farfar fick jag: 500kr och en almanacka att hänga i köket som man kan skriva bra i.
 • Av min faster fick jag också pengar.
 • Av Albins pappa & Marie fick jag en jätte stor mysig filt samt att det betalar första delen av Turkiet resan (1200kr) Blev så otroligt glad!!!!!
 • Av Albin fick jag presentkort på H&M för 500kr!
   
 • Av min lillebror fick jag den rosa diskborsten ni kan se på bilden. Jag fick den för att jag sagt jag vill ha den för den är skit bra! ^^
   
 • Av min älskade bästa lillasyrra fick jag DUN DUN DUN DDUUUUUN!!! 180 PALETTEN!!!!!!! YAAAAY♥♥♥♥♥
   
 • Av mamma och pappa fick jag: Paradis ask, after eight godis. Mörk apelsinchoklad. Doftljus som luktar apelsin och kanel. mysiga lurviga sockar. återvinningspåsar för batterier och glödlampor! 200kr. En Necessär. En bok med John Bauer sagor som jag önskat! en förvaringslåda med union jack på!!!!!!!!{För er som inte vet älskar jag union jack}. en bakbok med bara cupcakes i.

  och till sist de två bästa presenterna ifrån mamma & pappa! Presentkort på Make up store och en dockstation till min Iphone!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D


Jag hoppas ni alla haft en underbar jul och fått många fina julklappar, ätit god mat och haft det hur mysigt som helst!

1 kommentar:

 1. Aww looks like you had a lovely Christmas! :) I don't celebrate it so I did nothing special, but I love seeing what everyone else does/receives^^ Oh, and I see you're going on a trip to Turkey? Where abouts? :)

  SvaraRadera

Blir lika glad för alla era kommentarer! :D
Så kommentera mera! :D