10 oktober 2011

Sconesen jag bakade igår blev allt vad misslyckade heter. Konstigt recept och hade dem inne i för kort tid. Tiden de angav var 10 min, men när jag tog ut mina och låtit dem svalna lite så delade jag en och såg att den var helt degig inuti. Note to self; ring farmor och be om hennes {super goda} recept istället för att använda något random från internet. Så eftersom att de blev så misslyckade gjorde jag nu choklad/negerbollar whatever you like to say, för det är iaf något jag vet blir bra. ^^ Nu ska vi käka lite korv med bröd och så blir det mitt bak till efterrätt. :)

Bjuder på en "fin" bild på Mira, mig & Malin ifrån efterfesten på vår baldag i somras. Jag & Malin njuter av våra rosapantern medan Mira dricker cola. Drömmer mig tillbaka lite..

1 kommentar:

  1. sv: Tack haha :) hoppas verkligen folk tar till sig av det jag skrev. Jättebra att äta vegetariskt i alla fall ibland, det är ju knappt ens en uppoffring ju. Och som du skrev är det ju gott också!

    Tycker att folk som inte vill bry sig om djur och miljö i alla fall kan låtsas göra det för sig själva. Man mår ju så himla mycket bättre. Man kan ju dessutom äta mer utan att bli sådär obekvämt supermätt och får bättre blodvärden.
    Jag har dessutom gått ner lite i vikt, även fast det inte var riktigt meningen och att jag äter mer mat nu än förut. Men bara en sån sak, att gå ner i vikt och ändå äta sig mätt är ju mångas önskan. Förstår inte varför fler bantningsmetoder föreslår att man äter vegetariskt. Det hade ju varit skitbra och lär ju vara sjukt så mycket bättre i längden än LCHF och allt vad det heter.

    SvaraRadera

Blir lika glad för alla era kommentarer! :D
Så kommentera mera! :D